Zwemmen Zelhem

Zwemmen Zelhem

Zwemmen is een watersport waarbij de zwemmer zich d.m.v. speciale technieken voortbeweegt in het water. Naast het bekende wedstrijdzwemmen is recreatief zwemmen een leuke activiteit voor jong én oud. Zwembad de Brink te Zelhem wil iedereen in de omgeving van Bronckhorst voorzien van hun behoefte naar gezelligheid en ontspanning in de vorm van zwemmen.

Zwembad Zelhem

Zwemmen de Brink

Met ons unieke aanbod qua zwemactiviteiten en ruime openingstijden qua recreatief- én banen zwemmen bent u bij zwembad de Brink aan het juiste adres. Met onze vakbekwame instructeurs en enthousiaste badmeesters en badjuffen kan het bijna niet mis gaan.

Recreatief Zwemmen Zelhem

Met het recreatief zwemmen wordt bedoeld dat elke gast vrij kan zwemmen en kan doen wat hij wenst. Lekker zwemmen of spelen! Op zondagochtend ligt er een lengtelijn in het water, zodat het bad wordt onderverdeeld. De banen zwemmers kunnen rustig baantjes zwemmen en de overige gasten kunnen zich aan de andere kant van de lijn vermaken.

Sfeer zwemmen Zelhem

Voor iedereen vanaf 16 jaar bieden we op de doordeweekse avonden sfeer zwemmen aan. Er kan heerlijk ontspannen gezwommen worden met gedempt licht en rustige muziek op de achtergrond. Soms branden er zelfs kaarsjes aan de kant.

Zwemmen Zelhem

Discozwemmen Zelhem

Discozwemmen is precies wat de naam al zegt. Het beste van 2 werelden wordt bij elkaar gebracht speciaal voor de jeugd. Met een echte dj (DJ Jeffrey van London), hippe muziek, gekleurde (onderwater) verlichting en leuke spelletjes zijn de discozwemavonden voor een ieder onmisbaar. Kortom: beleef veel pret, dans- en zwemplezier tijdens onze 2 uur durende discoavond.

Banen zwemmen

Wil je in je eigen tempo jouw conditie op peil houden? Dan is banenzwemmen de uitkomst! Tijdens het recreatief-, daluur- en sfeerzwemmen kun je zelf bepalen wanneer en met wie je baantjes komt zwemmen. Je merkt snel veranderingen in jouw lichaam. Zo wordt je ademcapaciteit groter, waardoor je steeds langere afstanden en sneller kunt zwemmen. Maar uiteraard bepaal je zelf of je intensief een grote afstand aflegt of dat je rustig en ontspannen enkele banen zwemt.

Bij zwembad de Brink sport jij voor een zeer lage prijs. Kijk bij onze tarieven of check onze All-In abonnementen. Je kunt afhankelijk van het abonnement gebruik maken van recreatief zwemmen, Aquasport én Wellness bij onze vestiging in Zutphen.

Waar wacht je nog op? Word lid van Zwembad de Brink en maak direct gebruik van al onze faciliteiten!