Joepie!

De Joepie-methode

Met de ontwikkelde Joepie-aanpak worden de kinderen op een attractieve en enthousiaste wijze door de zwemlesperiode geleid.

Om de zwemles een speels en kindvriendelijk karakter te geven, werken we bij Zwembad de Brink met het unieke Joepie zwemles-beloningssysteem. Joepie is het vrolijke zeepaardje dat de kinderen op een attractieve en enthousiaste wijze door de zwemlesperiode leidt.

Bij de informatiemiddag over de zwemlessen ontvangen de kinderen een welkomstpakket, bestaande uit diverse Joepie-items zoals een bidon, een rugtas en een poster. Op deze grote Joepie-poster staan allerlei onderdelen die de kinderen voor het diploma-A zwemmen moeten beheersen.

Op de poster kunnen Joepie-stickers geplakt worden, die de kinderen verdienen zodra ze de betreffende zwemvaardigheid beheersen. Het stickersysteem dient als extra motivatie voor de kinderen om hun inzet te vergroten.

Online zwemscore module

De online zwemscore module is een communicatievorm naar de ouder of verzorger, zodat hij of zij de diverse stappen van het kind in het zwemlestraject kan volgen.

Wanneer uw zoon/dochter start met de zwemles krijgt u hiervoor een toegangsnaam en wachtwoord en zo kunt u per niveau de scores van uw kind zien.

Voor meer informatie over het unieke Joepi-concept klikt u op de betreffende onderstaande knop.