“Team Weening Sinderen neemt zwembad de Brink in Zelhem over”

De heren Erik en Rene Weening hebben op vrijdag 8 mei NLG de Brink BV, beter bekend als Zwembad de Brink, gelegen in Zelhem overgenomen van NLG BV.
Bij deze overname blijven alle medewerkers behouden en wordt de lokale verankering van het zwembad nog steviger.

Erik Weening, al vele jaren manager van zwembad de Brink, is trots op deze overname welke hij samen met zijn broer Rene realiseert. “Ik ben al vele jaren met veel plezier en passie manager van het zwembad, wat sinds 2015 onder NLG valt. Door deze overname kunnen we nog meer onze eigen weg inslaan en met ons geweldige team mooie dingen gaan doen voor Zelhem en omstreken”.

Noël Teunissen, eigenaar van NLG: “het is geweldig om te zien hoe de jarenlange betrokkenheid van Erik als manager zich nu vertaald in deze overname, zelfs in deze “Corona-tijd” gaat het team in Zelhem er voor, vanaf nu onder de volledige leiding van de gebroeders Weening.

Over zwembad de Brink en NLG

Zwembad de Brink bestaat al 28 jaar en biedt in haar baden naast recreatief/banen zwemmen ook aqualessen en zwemlessen aan. Tevens beschikt het zwembad over een peuterbassin, glijbaan en sauna’s. Bij de Brink werken in totaal 19 mensen. Het zwembad is sinds 2015 onderdeel van NLG, welke indertijd 20 zwem, fitness en wellness vestigingen exploiteerde in Nederland.
Deze vestigingen zijn, met uitzondering van enkele lokale, in 2017 verkocht aan de marktleider in Nederland, Optisport.
Zwembad de Brink ontvangt, sinds medio 2018, geen subsidie meer van de gemeente Bronckhorst.

Zelhem, 8 mei 2020