Recreatief

Recreatief zwemmen bij Zwembad de Brink

Met recreatief zwemmen wordt bedoeld dat elke gast zijn eigen invulling kan geven aan het zwemmen. Bijvoorbeeld banen zwemmen of gewoon lekker spelen!

Op zondagochtend vanaf 11:00 uur ligt er een lengtelijn in het water, zodat het bad wordt onderverdeeld. De banen zwemmers kunnen rustig baantjes trekken en de overige gasten kunnen zich aan de andere kant van de lijn vermaken.

Zwembad de Brink is gelegen in  Zelhem, dichtbij  Halle, Varsseveld, Doetinchem, Braamt, Wehl, Didam en ‘s-Heerenberg.

Vroege vogels

De benaming zegt het eigenlijk al. ‘s Ochtends vroeg om 7:00 uur is het bad geopend voor de vroege vogels; iedereen die vroeg wakker is, mag komen zwemmen. Kom bijvoorbeeld nog even voordat je naar het werk gaat naar Zwembad de Brink.

Banen zwemmen

Wil je in je eigen tempo jouw conditie op peil houden? Dan is banen zwemmen de uitkomst! Tijdens het recreatief en sfeerzwemmen kun je zelf bepalen wanneer en met wie je baantjes komt zwemmen.
Je merkt snel veranderingen in jouw lichaam. Zo wordt je ademcapaciteit groter, waardoor je steeds langere afstanden en sneller kunt zwemmen. Maar uiteraard bepaal je zelf of je intensief een grote afstand aflegt of dat je rustig en ontspannen enkele banen zwemt.

Sfeer zwemmen
Voor iedereen vanaf 16 jaar bieden we op de doordeweekse avonden sfeer zwemmen aan. Er kan heerlijk ontspannen gezwommen worden met gedempt licht en rustige muziek op de achtergrond. Soms branden er zelfs kaarsjes aan de kant.