Aquasport

Aquasport bij Zwembad de Brink

Bij zwembad de Brink bieden wij diverse aquasport lessen aan onder begeleiding van onze vakbekwame en enthousiaste instructeurs . De combinatie van water, bewegen en muziek is niet alleen heel erg leuk maar werkt ook enorm aanstekelijk. Het voordeel van aquasportlessen is dat jij in het water gewichtsloos bent, hierdoor loop je minder kans op blessures en is aquasporten voor mensen die aan het herstellen zijn van een blessure ook enorm geschikt. Daarnaast kun je op jouw eigen niveau bewegen.

Benieuwd naar de voordelen van bewegen in het water?

  • Het hele lichaam komt in beweging. Zowel grote spiergroepen als in het boven- als onderlichaam worden optimaal gebruikt.
  • Door de weerstand van het water is beweging intensief en wordt er sneller resultaat bereikt.
  • Minimale belasting, maximale resultaten. Je kunt op een verantwoorde wijze werken aan jouw lenigheid, uithoudingsvermogen en spierkracht.
  • De opwaartse druk van het water zorgt ervoor dat jij je licht voelt en de bewegingen makkelijk kunt uitvoeren. De belasting van jouw gewrichten en spieren is minimaal, waardoor de kans op blessures vrijwel nihil is.
  • Zwemmen is goed voor jouw hart en longen.
  • In warm water functioneren spieren beter en blijven ze lekker soepel.
  • En nog veel méér!

Inschrijven

Heb jij interesse of ken je iemand die wellicht interesse heeft? Neem dan contact op met Zwembad de Brink:
Telefoon: (0314) 622 140, e-mail: receptie@zwembaddebrink.nl of kom persoonlijk langs.

Aquasporten

Voor de aquasporten moet je je net als voorheen opgeven voor de lessen i.v.m. een maximum capaciteit.

Bent u lid bij Zwembad de Brink dan heeft u een mail gehad met de inloggegevens voor uw online account. Het makkelijkst is om de app DEWI-ONLINE te downloaden en via hier te reserveren. Heeft u geen abonnement bij ons, maar u wilt toch mee doen? Dan kunt u even bellen/mailen om u op te geven. Dit geldt ook voor de Aerofitt leden. U kunt ook altijd opgeven bij de receptie. Voor nu is er helaas nog geen andere mogelijkheid om op te geven als u geen lid bent bij ons.

Medisch zwemmen