Wellness Center de Bronsbergen

Een dagje heerlijk ontspannen in Zutphen

Als lid van Zwembad de Brink profiteer je met het All-In De Brink+De Bronsbergen abonnement van diverse voordelen. Een van deze voordelen is dat je gratis toegang hebt tot Wellness Center de Bronsbergen (maandag t/m donderdag gratis en vrijdag t/m zondag 50%*).

Voor een aangenaam en ontspannen verblijf is Wellness Center de Bronsbergen de ultieme plaats om een heerlijke wellness dag te ervaren. Wellness Center de Bronsbergen is een compleet wellness center waar je kunt genieten van een compleet aanbod aan sauna faciliteiten, mee kunt doen met de opgietingen, kunt genieten van heerlijke verse gerechten in ons restaurant en in ons BeautyCenter kunt genieten van behandelingen.

Natuurlijk genieten is op zijn plaats bij Wellness Center de Bronsbergen. Door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen een ultieme ervaring van ontspanning, culinair genieten en beauty.

Met het All-In De Brink+De Bronsbergen abonnement kun je van maandag t/m donderdag gratis gebruik maken van ons Wellness Center de Bronsbergen, van vrijdag t/m zondag kun je voor 50% korting naar ons Wellness Center.

Voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van uw gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen gelden de volgende voorwaarden:

  • Gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen is bij een geldig All-In De Brink+De Bronsbergen jaarabonnement en op vertoon van jouw lidmaatschapspas bij Wellness Center de Bronsbergen.
  • Je hebt van maandag t/m donderdag gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen.
  • Van vrijdag t/m zondag én op feestdagen ontvang je 50% korting (niet i.c.m. andere acties).
  • Tijdens de gehele Herfst, Kerst- en Krokus (carnavals)vakantie ontvang je 50% korting op de sauna dag-entree bij Wellness Center de Bronsbergen.
  • Vooraf reserveren is gewenst, hierbij geldt: vol = vol.
  • Het abonnement is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
  • Bij een bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen dien je je te houden aan de geldende huisregels.