Sauna & Zonnebank

Sauna’s & Zonnebank

Met het All-In De Brink abonnement van Zwembad de Brink kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten behorende bij het abonnement dat jij hebt afgesloten.

Voor de All-In De Brink abonnementen voor volwassenen geldt dat het gebruik van de sauna’s onbeperkt inclusief is. De sauna’s zijn te vinden in de tuin van Zwembad de Brink.

Sauna’s in Zelhem

Ook de tuin van Zwembad de Brink is omgetoverd tot een echte saunatuin. In de tuin zijn 2 sauna’s geplaatst, beiden geschikt voor maximaal 8 personen.

Het betreft een 60°C sauna met hoge luchtvochtigheid en een 90°C sauna met lage luchtvochtigheid. De sauna’s zijn uitsluitend te betreden met badkleding.
Het gebruik van de sauna’s is inbegrepen in het All-In De Brink abonnement. Om gebruik voor alle gasten prettig te houden, vragen we je vriendelijk om de huisregels in acht te nemen.

In de saunatuin is ook een koudwater buitendouche te vinden welke zowel voor als na het saunabezoek gebruikt dient te worden. Wil je meer informatie over het gebruik van de sauna’s? We helpen je graag op weg!

Wil je gebruik maken van de sauna’s door de week tussen 07:00 en 11:00 en ’s avonds vanaf 18:00 uur staan deze standaard aan wil je tussen 11:00 en 14:30 naar de sauna of in het weekend dan is het de bedoeling dat je reserveert. Reserveren kan telefonisch of als je komt zwemmen. Let wel op: het duurt een half uurtje voor deze warm is.

Zonnebank

Al onze volwassen All-In leden (vanaf 18 jaar) kunnen ook gebruik maken van de zonnebank van Aerofitt.

We wijzen er vriendelijk op, dat overmatig gebruik van de zonnebank niet goed is voor de huid. Wij raden dan ook aan om de zonnebank maximaal één keer per week te gebruiken.

Voor de zonnebank is reserveren verplicht. Je kunt reserveren aan de receptie.